Banner

2013.09.05. Emigruoti ar ne? Atsakymą rasi jei dalyvausi projekte

Ruduo – naujų veiklų, naujų darbų bei patyrimų metas. Todėl mes Jums siūlome nemenką progą praturtinti savo žinias, išgyvenimus bei supratimą, dalyvaujant tarptautiniame projekte, skirtam išsiaiškinti pačias didžiausias ir svarbiausias priežastis skatinančias jaunimo emigracijos problemos atsiradimą bei nesustabdomą augimą.

Informacija apie projektą:

Viena iš didžiausių problemų, su kuria šiuo metu susiduria naujosios Europos Sąjungos šalys – jaunimo migracija į užsienio šalis. Jauni ir išsilavinę žmonės iš įvairių Europos šalių vis dažniau ir dažniau palieka savo gimtuosius namus ir išvyksta ieškoti laimės svetur. Daugeliu atveju, jaunoji karta priima šį savo srendimą daug nei negalvoję apie jo svarbą jų gyvenime. Išvykdami nėra tikri, kokie bus tolimesni jų veiksmai, neskiria laiko savęs ieškojimams bei dažnai nei nesusimąsto, ko jie iš tiesų nori iš gyvenimo.

Projekto „Know Your Needs“ tikslas išsiaiškinti pagrindines problemas su kuriomis susiduria dauguma Europos šalių, tokias kaip: emigracija, studijų kokybės trūkumai, nedarbas jaunimo tarpe, požiūris į demokratiją.

Projektas „Know Your Needs“ yra sutelktas ties keliomis pagrindinėmis problemomis, jaunimui svarbiausias sritis, apie kurias jie bus priversti susimastyti, išanalizuoti ir galiausiai nuspręsti, kas jiems yra svarbiausia, kokie jų asmeniniai, išsilavinimo bei profesiniai tikslai.!!!

Svarbi Informacija:

Dalyvaujančios šalys: Lietuva, Ispanija, Estija, D. Britanija;
Dalyvių amžius: 18-25 m.
Projekto vieta: Zarasai, Lietuva;
Finansavimas: Apgyvendinimas ir maitinimas nemokamas, padengiama 70 proc. kelionės išlaidų;
Projekto trukmė: 2013 09 19 – 2013 09 25.

Susidomėjusiems:

Jei susidomėjai, turi noro ir galimybę skirti tam laiko, kviečiame tave prisijungti prie mūų! Norint tapti vienu iš 6 Lietuvos jaunimo atstovų tau tereikia parašyti mums trumpą motyvacinį laišką, kuriame trumpai išdėstytum savo padėtį (šiuo klausimu), lūkesčius bei problemas su kuriomis susiduri siekdamas savo tikslų (jei pats turi patirties emigracijos klausimu – šaunu!), gimimo metus ir telefono numerį.


Laiškų laukiame el. paštu: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it iki Rugsėjo 15 d.

 

Projektas remiamas „Veiklus jaunimas“ programos.

 

 

      Lietuvos jaunimo centras, Blindžių g. 17, LT-08111, Vilnius, Tel.: +37065911080, info@ljc.lt, kodas 302494682