Banner

2013.10.30. Skelbiamas FOTOKONKURSAS

„Pažink stresą“ ir dalyvauk fotografijų konkurse

Tu esi jaunas ir kūrybingas, negali paleisti fotokameros iš rankų? Tu žinai ką reiškia žodis „stresas“ ir žinai kaip jį atpažinti? Jei taip – šis konkursas kaip tik tau. Dalyvauk ir pasidalink savo patirtimi su visais.

Konkurso užduotis: sukurti fotografijas „Streso“ tema (ne daugiau nei 3 vienetus) arba fotografijų reportažą (gali sudaryti ne daugiau nei 5 fotografijos) ir atsiųsti adresu This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Prizai: Nugalėtojų laukia specialūs prizai, be to jie bus pakviesti dalyvauti projekto fotografijų parodoje. Specialus prizas laukia daugiausia „Patinka“ surinkusios fotografijos autorius. Fotografijos bus talpinamos Lietuvos jaunimo centro facebook puslapyje - https://www.facebook.com/JaunimoCentras .

Kita informacija: Fotografijų parodą ketinama surengti 2014 m. vasario antroje pusėje. Fotografijų konkurso nugalėtojai bus paskelbti iki vasario 24 d. Atrankos komisiją sudarys Lietuvos ir Lenkijos nevyriausybinių organizacijų atstovai.

Konkurso taisyklės:

-        Konkurso trukmė: spalio 30 – gruodžio 31 d.;

-  Konkurse dalyvauti  jaunuoliai nuo 16 iki 26 metų;

-   Vienas dalyvis gali atsiųsti ne daugiau nei tris nuotraukas arba vieną foto reportažą;

-   Fotografijos privalo turėti pavadinimą;

-   Draudžiama siųsti svetimas, ne paties dalyvio užfiksuotas, nuotraukas;

-   Siunčiant nuotrauką, būtina nurodyti savo vardą, pavardę, amžių ir kontaktinį telefono numerį;

-    Fotografijos turi būti atsiųstos jpg formatu, jų dydis ne mažesnis nei 3 MB, rezoliucija ne mažesnė nei  2480 x 3508 pikselių;

-    Konkurse bus vertinamas nuotraukų originalumas, meniškumas;

-    Atsiųsdamas nuotrauką dalyvis suteikia teisę neatlygintinai nuotrauką skelbti, publikuoti, spausdinti ir naudoti konkurso organizatorių reikmėms;

-    Konkurse negali dalyvauti projekto nariai, savanoriai, komisijos nariai bei jų giminės.

 

Konkursas yra programos „Veiklus jaunimas“ remiamos tarptautinės jaunimo iniciatyvos „Youth stressed out? - Check this out!“ dalis. Projektu siekiama surinkti informaciją ir pasidalinti ja su jaunimu kaip įveikti stresą.

 

 

      Lietuvos jaunimo centras, Blindžių g. 17, LT-08111, Vilnius, Tel.: +37065911080, info@ljc.lt, kodas 302494682