Banner

2014.02.24. Konkurso "Pažink stresą" nugalėtojams įteikti prizai

Šeštadienį į Vilniaus vaikų biblioteką "Sualutė" sugūžėjo fotografijų konkurso "Pažink stresą" dalyviai. Jie turėjo galimybę gyvai pamatyti kitų jaunuolių darbus, taip pat pasidžiaugti padėkomis ir prizais.

Prieš renginį buvo suskaičiuoti parodos lankytojų balsai. Jie nuo vasario 14 d. galėjo balsuoti už jiems labiausiai patikusį kūrinį. Juo tapo Gabijos Vyšniauskaitės darbas "Mama!". Beje šios autorės darbas "Tėti gelbėk!" tarptautinės komisijos buvo išrinktas tarp geriausių. Jam pavyko užkopti iki antrosios vietos. Gabijai buvo perduotas ir prizas - Michael Freeman knyga "Fotografo akis: geresnės skaitmeninės fotografijos: kompozicija ir dizainas".

Facebook vartotojų pripažinimo pelnė Rugilės Jonaitytės darbas "Bijau". Darbo autorei įteiktas specialus "Veiklus jaunimas" programos projekto įgyvendintojų prizas.

Trečiąja vieta konkurse gali džiaugtis Laura Kalvaitytė, kurios darbas "Baimė pažinti" sulaukė palankių komisijos vertinimų. Merginą atstovavusiai Jolantai Jonaitienei įteikta šaškių lenta ir saldusis, stresą mažinantis ir malonumą teikiantis, prizas.

Tarptautinė komisija daugiausia balsų skyrė Brigitos Kazlauskaitės darbui "Hiperbolizuoti jausmai". Renginyje dalyvavusi mergina namo išsinešė elektroninį smiginį.

Visas konkurso fotografijas galima rasti mūsų facebook puslapyje.

Hiperbolizuoti jausmai

Tėti gelbėk!

Baimė Pažinti Bijau Mana!

Konkursas yra programos „Veiklus jaunimas“ remiamos tarptautinės jaunimo iniciatyvos „Youth stressed out? - Check this out!“ dalis. Projektu siekiama surinkti informaciją ir pasidalinti ja su jaunimu kaip įveikti stresą.

 

 

      Lietuvos jaunimo centras, Blindžių g. 17, LT-08111, Vilnius, Tel.: +37065911080, info@ljc.lt, kodas 302494682