Banner

2017.08.20. Vilniuje čekai, lenkai ir lietuviai susitiko darbuotis

Erasmus + projekto „Bendradarbiavimas inovatyviam socialinių ir pilietinių kompetencijų ugdymui” koordinatorių ir vykdytojų komandos iš Lenkijos, Čekijos ir Lietuvos susitiko paskutiniam tarptautinių partnerių susitikimui Vilniuje. Rugpjūčio 14 – 17  dienomis, jaukiose Lietuvos Jaunimo Centro patalpose, aktyviai vyko diskusijos, aptarimas ir planavimas paskutiniojo, labai svarbaus projekto etapo. Didžiausias dėmesys buvo skiriamas paskutinėms jau sukurtos publikacijos „Pathways” korekcijoms, papildymams. Darbas vyko grupėse ir individualiai, pasiskirsčius atsakomybėmis ir detaliai peržvelgiant turinį bei tekstus.

Projekto koordinatorė pristatė esamą projekto situaciją, buvo aptariami atlikto tyrimo ir išmėgintų neformalių metodų etapai. Taip pat kuriamas sklaidos renginių kiekvienoje partnerių šalyje planas. Sklaidos renginių tikslas – skleisti ir dalintis žinia, apie projekto metu sukurtus produktus, skirtus neformaliam socialinių ir pilietinių kompetencijų ugdymui darbe su jaunimu.

Parneriai iš Čekijos pristatė atnaujintą projekto tinklapio ir išmaniosios programėle variantą, buvo teikiami pasiūlymai ir komentarai dėl tolimesnio tobulinimo.

Susitikimo dalyviai aktyviai diskutavo apie projekto rezultatų poveikį ir jo vertinimą, pristatant Europos ženklelių (ang. European digital badges) vertinimo ir įsivertinimo sistemos galimybes.

Ketvirtos dienos pradžioje produktyvus partnerių susitikimas buvo įvertintas sėkmingai, įteikti sertifikatai ir, pasiskirstę užduotimis, partneriai išsiskirstė su dideliu įkvėpimu vykdyti paskutiniojo projekto etapo.

Laukite naujienų apie sukurtas šiuolaikines neformalaus mokymo(si) priemones!

 

 

 

      Lietuvos jaunimo centras, Blindžių g. 17, LT-08111, Vilnius, Tel.: +37065911080, info@ljc.lt, kodas 302494682