Banner

2021.08.18 Tapk projekto dalyviu Ispanijoje

Esi 18-30 metų amžiaus, turi darbo su jaunimu patirties, nori išmokti naujų metodų kovojant su LGBTQ+ diskriminacija? Mūsų partneriai - Socialinių investicijų valdymo centras - kviečia dalyvauti projekte Ispanijoje. Didžioji dalis išlaidų bus padengta projekto lėšomis.

Rugsėjo 19 - 24 dienomis Ispanijoje, Sanlukar de Barameda mieste organizuojami Erazmus+ projekto ,,Pasiruoškit įtraukti LGBT+’’ (Angl. ‘’Get ready to include LGBT+’’) mokymai. Projekte dalyvaus atstovai iš Švedijos, Estijos, Portugalijos, Šiaurės Makedonijos, Turkijos, Italijos, Vengrijos, Prancūzijos, Latvijos, Ispanijos ir aišku Lietuvos. Šių šalių atstovai dalinsis patirtimi ir mokysis kaip skatinti toleranciją, užtikrinti geresnę jaunų žmonių įtrauktį, suteikti pagalbą ir užkirsti kelią diskriminacijai.

Naudojant neformalaus mokymosi būdus - seminarus, grupių dinaminį mokymą, socialinius tyrimus, žaidimus, filmus, projekto dalyviai  laužys stereotipus, gilinsis į lyčių bei lytiškumo terminologiją, mokysis kaip būtų galima kovoti su homofobija ES bei savo aplinkoje.

Jei nori dalyvauti atrankoje atsiųsk trumpą motyvacinį laišką mums el. pašto adresu – This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it iki rugpjūčio 25 d. Nepamiršk paminėti savo darbo su jaunimu patirties.

Finansavimas: išlaidos už kelionę, maitinimas, apgyvendinimas bus padengtas projekto lėšomis, todėl tau tai nekainuos. Seminaro dalyvio mokestis – 30 EUR. Vis dėlto, už skrydžio bilietą reikės susimokėti iš savo lėšų, tačiau vėliau išlaidos bus padengtos atlikus pavedimą iš Socialinių investicijų valdymo centro sąskaitos.

Saugumas: rengiantis kelionei gali reikėti pasidaryti COVID testą. Organizatoriai primygtinai rekomenduoja į projektą vykti tik pasiskiepijusiems nuo COVID-19 dalyviams. Mokymai bus organizuojami atvirose erdvėse, laikomasi kitų atsargumo priemonių.

 

 

      Lietuvos jaunimo centras, Blindžių g. 17, LT-08111, Vilnius, Tel.: +37065911080, info@ljc.lt, kodas 302494682