Banner

2021.09.17 Mokymai Ispanijoje padės plėsti kompetencijas

Sekmadienį Sanlukar mieste startuoja Erasmus+ programos finansuojami mokymai ,,Pasiruoškit įtraukti LGBT+’’ (Angl. ‘’Get ready to include LGBT+’’). Jais siekiama plėtoti jaunimo darbuotojų kompetencijas darbui su LGBTQ+ bendruomenės nariais, geriau suprasti diskriminacijos priežastis, išmokti veiksmingų metodų kaip su ja kovoti, pasitelkti veiksmingiausius metodus dirbant su heteroseksualiais jaunuoliais siekiant paskatinti juos prisidėti prie LGBTQ+ bendruomenės lygiaverčių teisių užtikrinimo. Į projektą vyks:

Simona Padegimaitė – Lietuvos jaunimo centro savanorė, Tolerantiško jaunimo asociacijos ir žmogaus teisių organizacijų koalicijos valdybos pirmininkė, aktyviai veikia ir kitose nevyriausybinės organizacijose.

„Daugiausia tenka dirbti su LGBTQ+ jaunimu todėl mokymų tema man itin artima, tikiuosi juose išgirsi informacijos kurią galėsiu panaudoti ir savo veikloje“, - sako Simona.

Martynas Norbutas – Lietuvos jaunimo centro direktorius, jaunimo darbuotojas.

„Akivaizdu, kad turime turėti veiksmingus metodus darbui su jaunimu, kurie galėtų padėti užtikrinti lygybę ir užkirsti kelia diskriminacijai. Tikiuosi, kad projekto metu kartu galėsime pasidalinti žiniomis ir įgyti naujų kompetencijų, kurias taikysime dirbdami savo šalyse“, - teigia Martynas.

Socialinių investicijų valdymo centro informacija.

 

 

      Lietuvos jaunimo centras, Blindžių g. 17, LT-08111, Vilnius, Tel.: +37065911080, info@ljc.lt, kodas 302494682