Banner

Apie mus

Lietuvos jaunimo centras – tai jauna, veržli ir didelių tikslų turinti organizacija. 2010 m. įkurta viešoji įstaiga aktyviai dalyvauja mokymuose bei seminaruose užsienyje, rengia ir įgyvendina projektus Lietuvoje.

Mūsų tikslas – skatinti jaunimo iniciatyvas bei savitarpio supratimą nepriklausomai nuo žmogaus kultūrinės patirties, socialinio statuso ar išsimokslinimo lygio. Mes nuolatos ieškome būdų, kaip nukreipti jaunatvišką energiją tinkama linkme ir kartu sukurti tai, kas būtų naudinga visuomenei ir šaliai.

Mes padedame įgyvendinti ir populiarinti jaunų žmonių idėjas bei vertybes. Esame įsitikinę, kad kiekvienas asmuo turėtų būti vertinamas nepriklausomai nuo jo (jos) etninės kilmės, rasės, seksualinės orientacijos ir religinių įsitikinimų.

Mūsų nariai ir darbuotojai tiki, kad suteikdami jaunimui, ypač gyvenančiam Lietuvos regionuose, galimybes tobulėti, pažinti skirtingas šalis, mokytis ir mokyti kitus, sudarydami sąlygas griūti visuomenėje įsigalėjusiems stereotipams, kuriame atviresnę, demokratiškesnę visuomenę.

 

.
.


 


 

 

 

      Lietuvos jaunimo centras, Blindžių g. 17, LT-08111, Vilnius, Tel.: +37065911080, info@ljc.lt, kodas 302494682