Banner

Atranka: Dalyvauk projekte Ispanijoje

Lietuvos jaunimo centras skelbia atranką į Erasmus+ projektą „Participation and real politics“. Projektas vyks Ispanijoje, Jerez de la Frontera mieste. Kelionės, apgyvendinimo, maitinimo išlaidos bus padengtos organizatorių. Norinčius dalyvauti projekte prašome savo CV ir trumpą motyvaciją siųsti adresu This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it iki kovo 29 d.

KADA: 2022 m. balandžio 24–29 d.

VIETA: Jerez de la Frontera, Andalūzija, Ispanija

TIKSLINĖ GRUPĖ: 15–24 metų amžiaus aktyvus jaunimas, besidomintis politika. Prioritetas teikiamas gyvenantiems regionuose.

 

Projekte dalyvaujančios šalys: Ispanija, Estija, Ukraina, Lietuva, Latvija.

TIKSLAS: projektu norima paskatinti jaunimą domėtis ir dalyvauti politikoje bei taip imtis svarbių visuomenei klausimų sprendimo. Projektas įtrauks tokias temas kaip lyčių lygybė, įgalinimas, lygiateisiškumas, streikų vaidmuo politikoje, jaunimo tarybų galios ir įtaka politiniams procesams ir kt. Bus rengiami susitikimai su politikais, diskusijos, dirbama pasitelkiant neformalaus švietimo metodus.

SĄLYGOS: Už kelionės bilietus jums reikės susimokėti patiems - išlaidos bus padengtos organizatorių, nuvykus į projektą ir pridavus visus dokumentus. Bilietų pirkimą koordinuos Lietuvos jaunimo centras.

 

 

      Lietuvos jaunimo centras, Blindžių g. 17, LT-08111, Vilnius, Tel.: +37065911080, info@ljc.lt, kodas 302494682