Banner

2023.03.15. Kviečiame dalyvauti konferencijoje

„Žemės valandos“* išvakarėse kovo 24 d. (penktadienį) nuo 10 iki 14 val. Europos Komisijos atstovybėje Lietuvoje rengiama nemokama konferencija „Aplinkosauginis švietimas: nuo teorijos iki praktikos“.

Konferencijos metu įvairių institucijų, nevyriausybinio sektoriaus ir meno atstovai dalinsis žiniomis ir praktikomis, metodais kaip užtikrinti įtraukų aplinkosauginį švietimą tiek vaikams, tiek suaugusiesiems.

Daugiau nei prieš dešimtmetį Lietuvoje vis dar trūko žinių apie aplinkosaugą ir klimato kaitą. Šiuo metu, klausimų ar klimato kaita egzistuoja pasitaiko retai. Vis dėlto, kaip veiksmingai kalbėti apie aplinkosaugos problemas, kaip sužadinti vaikų, mokyklų bendruomenių ir suaugusiųjų smalsumą - nėra vienareikšmiško atsakymo.

Konferencijos dalyviai turės galimybę susipažinti su konkrečiomis veiklomis, kurias šiuo metu siūlo įvairios organizacijos ir meno atstovai. Jie bus supažindinti su metodais, kuriuos galima integruoti į mokymo procesą, gaus patarimų - ko reikėtų vengti ir kaip užtikrinti, jog aplinkosauginės švietėjiškos veiklos netaptų žalingos aplinkai.

Norintiems dalyvauti renginyje BŪTINA išankstinė registracija el. paštu - This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Atvykus reikia turėti asmens dokumentą.

Įėjimas į pastatą iš Vilniaus gatvės pusės.

Kviečiame į renginį vykti naudojantis visuomeniniu transportu, pėstute ar dviračiu.

Renginio programą rasite ČIA - https://fb.me/e/Cc2DrdEU

 

Renginys iš dalies finansuojamas Europos Sąjungos lėšomis įgyvendinant Erasmus+ projektą „Atliekų perdirbimas rankų darbo gaminiais“. Konferencijos metu išreiškiamas požiūris ar nuomonė yra tik autoriaus (-ių) ir nebūtinai atspindi Europos Sąjungos ar Europos švietimo ir kultūros vykdomosios įstaigos (EACEA) požiūrį ar nuomonę. Nei Europos Sąjunga, nei EACEA negali būti laikoma už juos atsakinga.

 

 

      Lietuvos jaunimo centras, Blindžių g. 17, LT-08111, Vilnius, Tel.: +37065911080, info@ljc.lt, kodas 302494682